Υλικά καθαρισμού

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε επιλέγονται ύστερα από λεπτομερή έλεγχο της χημικού μας ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο βαθμό η ασφάλειά τόσο των χαλιών σας, όσο και περιβάλλοντος. Είναι λοιπόν απολύτως ασφαλή για την υγεία την δική σας όπως και των παιδιών σας καθώς είναι πλήρως υποαλλλεργικά και βιοδιασπώμενα.

Μέσω του δικτύου συνεργατών μας και παρακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής είμαστε σε συνεχή ενημέρωση για τα νέα απορρυπαντικά και καθαριστικά που κυκλοφορούν σεβόμενοι πρωτίστως την δική σας προστασία.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να διαθέσει όποτε της ζητηθεί πιστοποιητικό ποιότητας από το Χημείο του Κράτους για όλα τα απορρυπαντικά και απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς καθαρισμού.

Εξοπλισμός

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς για να είμαστε σίγουροι για τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό των ειδών σας.

Τόσο για το πλύσιμο των χαλιών, μοκετών και κλινοσκεπασμάτων όσο και για τον επί τόπου καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που πιστεύουμε ότι καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η ποσότητα νερού καθώς και των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται είναι πλήρως ελεγχόμενα για ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ενημερώνεται συνέχεια για οποιαδήποτε νέα μέθοδο ώστε να ελέγχει την ποιότητα και την ασφάλεια του χαλιού σας πριν σας τα παραδώσουμε.

Τηλεφωνήστε τώρα
210 27 53 333
Μετάβαση στο περιεχόμενο