Η εταιρεία Αφοί ΜΥΛΩΒΑ Ο.Ε. είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση  που εξειδικεύεται στον καθαρισμό, την φύλαξη και την επισκευή ταπήτων και κλινοσκεπασμάτων καθώς και στον επί τόπου καθαρισμό ταπήτων, σαλονιών και στρωμάτων.

Από το  2001 η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε μια ιδιόκτητη υπερσύγχρονη μονάδα των 6.000 τ.μ στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων.

  • Το 2014 επεκτείναμε την δραστηριότητα της εταιρείας μας στον νομό Ρεθύμνου της Κρήτης όπου με ειδικευμένο προσωπικό παρέχουμε σωστά και γρήγορα τις υπηρεσίες μας.
  • Το 2017 ανοίξαμε νέο υποκατάστημα στην Βοιωτία εξυπηρετώντας νέες περιοχές.
  • Το 2018 εισάγουμε στο δυναμικό της εταιρείας μας χημικό επιστήμονα, με αναγγελία έναρξης άσκησης επαγγέλματος 3447,  ως υπεύθυνη για την επιλογή και εφαρμογή των σκευασμάτων που χρησιμοποιούνται τόσο στο πλύσιμο όσο και στη απολύμανση των ειδών σας. Επίσης προχωρήσαμε στην δημιουργία μιας επιπλέον παροχής  αυτή των απεντομώσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Βασιζόμενοι στην πολυετή πείρα της προηγούμενης γενιάς και σε συνδυασμό με την διάθεση για ανανέωση και την αγάπη γι αυτό που κάνουμε , δεν σταματάμε να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας και φυσικά να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας συμμετέχοντας σε επιμορφωτικά σεμινάρια.

Το προσωπικό μας άρτια εκπαιδευμένο μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Συμβαδίζοντας πάντα με τις απαιτήσεις της εποχής   θεωρούμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι οι καλύτερες στην κατηγορία του κλάδου καθαρισμού χαλιών και μοκετών.

Τηλεφωνήστε τώρα
210 27 53 333
Μετάβαση στο περιεχόμενο