Εξοπλισμός και Υλικά

Οικολογικά απορρυπαντικά

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε επιλέγονται ύστερα από λεπτομερή έλεγχο ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο βαθμό η ασφάλειά τους τόσο για τα ίδια τα χαλιά, όσο και για τους ιδιοκτήτες αυτών αλλά και για το περιβάλλον. Είναι λοιπόν απολύτως ασφαλή για την υγεία την δική σας όπως και των παιδιών σας καθώς είναι πλήρως υποαλλλεργικά  και βιοδιασπώμενα.
Μέσω του δικτύου συνεργατών μας είμαστε σε συνεχή ενημέρωση για τα νέα απορρυπαντικά και καθαριστικά που κυκλοφορούν. Η τελική βέβαια αξιολόγηση γίνεται από εμάς σύμφωνα πάντοτε με το τελικό αποτέλεσμα καθαρισμού σε πραγματικές συνθήκες καθαρισμού. Η εταιρεία μας  είναι σε θέση να διαθέσει όποτε της  ζητηθεί  πιστοποιητικό ποιότητας από το Χημείο του Κράτους  για όλα τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς  καθαρισμού.

Εξοπλισμός

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς για να είμαστε σίγουροι για τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό των ταπήτων σας. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας εγγυάται τον ποιοτικότερο και οικολογικότερο καθαρισμό καλύπτοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.   Η ποσότητα νερού καθώς και καθαριστικού που χρησιμοποιούνται είναι πλήρως ελεγχόμενα για ένα πιο φιλικό περιβάλλον. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει την ποιότητα και την ασφάλεια του χαλιού σας πριν σας τα παραδώσουμε.