Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Μυλώβα εξειδικεύεται στο καθαρισμό ταπήτων από το 1989 υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Μυλώβα, ενώ το 1999 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων. Το 2004 αλλάζει διεύθυνση και περνάει στους υιούς Βασίλη και Σπύρο Μυλώβα με νέες ιδέες και πολύ όρεξη για δουλειά, πάντοτε όμως βασιζόμενη στην πολυετή πείρα του προγενέστερου ιδιοκτήτη και πατέρα τους.  Με συνέπεια και υπευθυνότητα επεκτείνεται και αναλαμβάνει κάθε είδους καθαρισμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικές. Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Πέρα από τις βασικές μας υπηρεσίες σε εμάς μπορείτε να βρείτε και κάποιες επιπλέον παροχές για πιο ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της καθαριότητας.

Συνεπείς στη δέσμευσή μας  για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών βρισκόμαστε πάντα κοντά στις εξελίξεις παρακολουθώντας σεμινάρια και διαλέξεις, όπως:

  • 2006 - Συμμετοχή στο ΚΕΚ με θέμα «Οργάνωση Ταπητοκαθαριστηρίων-Είδη      Χαλιών-Τεχνικές Καθαρισμού Υφασμάτινων επιφανειών και Μοκετών»
  • 2006 - Συμμετοχή στο ΚΕΚ στο πρόγραμμα «Marketing-Διοίκηση Επιχειρήσεων»
  • 2007 - Συμμετοχή στην πρώτη Πανελλήνια Ημερίδα Ταπητοκαθαριστηρίων.