Το έμπειρο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας ώστε να προβεί στον επί τόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών ή ακόμη και σαλονιών.

Καθαρισμός μοκέτας-χαλιού

Σε πολλά σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους υπάρχουν τοποθετημένα χαλιά και μοκέτες σε δάπεδα, τα οποία βρίσκονται κολλημένα πάνω σε αυτά.

Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις είναι επιτακτική ανάγκη ο επί τόπου καθαρισμός αυτών με τα κατάλληλα καθαριστικά, τα οποία πρέπει να προσφέρουν όχι μόνο τον απαραίτητο βαθύ καθαρισμό αλλά και την απολύμανση των υφασμάτων αυτών.

Ένα μόνιμα τοποθετημένο χαλί είναι πολύ επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία, ειδικά όταν αυτό δεν καθαρίζεται τακτικά.

Μετά λοιπόν από την επικοινωνία σας με το τηλεφωνικό μας κέντρο και το κλείσιμο του ραντεβού, έρχεται το συνεργείο μας και διενεργεί τον επί τόπου καθαρισμό.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ σκεύασμα.

καθαρισμός στρώματος

Καθαρισμός στρώματος

Είναι επιτακτική η ανάγκη προστασίας τόσο της δικής μας υγείας όσο και των αγαπημένων μας προσώπων.

Το στρώμα είναι το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μικροοργανισμών, μυκήτων, μικροβίων.

Η αυξημένη θερμοκρασία του σώματός μας καθώς και η υγρασία της ατμόσφαιρας δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες πολλαπλασιασμού όλων αυτών των αλλεργιογόνων οργανισμών, όπου τελικά αυτοί εισχωρούν και ζουν παρασιτικά πάνω στα στρώματά μας.

Με ειδικές καθαριστικές σκούπες απορρόφησης (extraction), τόσο υγρού όσο και στεγνού καθαρισμού, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και επί τόπου δίνουμε λύση στο πρόβλημα.

Η ετήσια εφαρμογή βέβαια είναι αυτή που προσφέρει οριστική αντιμετώπιση των παραπάνω φαινομένων.

Καθαρισμοί σαλονιών οικιών και αυτοκινήτων

Ο καθαρισμός σαλονίων στις οικίες καθώς και στα αυτοκινήτα είναι απαραίτητος, τόσο από θέμα εμφάνισης, όσο και από θέμα υγιεινής.

Επομένως, κρίνεται αναγκαίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να πραγματοποιείται επί-τόπου καθαρισμός.

Η βασική μέθοδος καθαρισμού είναι η υγρή, με άμεσο ψεκασμό και απορρόφηση (extraction), μέσα στο εσωτερικό των χώρων όπου τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται.

Σε περίπου τρεις ώρες ολοκληρώνεται η όλη διεργασία, ενώ για το στέγνωμα απαιτούνται περίπου 12 ώρες.

Το υγρό καθαρισμού που χρησιμοποιείται είναι ειδικό για το εκάστοτε ύφασμα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Με τον ίδιο τρόπο, καθαρίζονται οι καρέκλες της τραπεζαρίας, τα καθίσματα του αυτοκινήτου, τα παιδικά καρεκλάκια, τα υφασμάτινα μέρη των κρεβατιών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη οικιακή υφασμάτινη επιφάνεια.

Προσφέρουμε επίσης εξειδικευμένες εφαρμογές σε δερμάτινα σαλόνια, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ κα..

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, αναβαθμίζει τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC).

Τηλεφωνήστε τώρα
210 27 53 333
Μετάβαση στο περιεχόμενο