Σκάφη Αναψυχής – Ιστιοφόρα

Με τα σύγχρονα μηχανήματα και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των σκαφών η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του σκάφους ή του ιστιοφόρου σας. Από τον επιτόπιο καθαρισμό του σαλονιού μέχρι τον καθαρισμό των πανιών των ιστίων του σκάφους σας. Άμεσα και με συνέπεια ερχόμαστε στο σκάφος σας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, πακετάρουμε τα πανιά που είναι για πλύσιμο και το προσωπικό μας αναλαμβάνει το καθαρισμό του σαλονιού του σκάφους, εφόσον αυτός έχει συμφωνηθεί. 

Γραφεία – Επιχειρήσεις

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε εσείς το πρόγραμμα καθαρισμού που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο και τη συχνότητα καθαρισμού του χαλιού ή της μοκέτας των γραφείων της επιχείρησής σας. Στις υπηρεσίες μας θα βρείτε και τη δυνατότητα επιλογής καθαρισμού κουρτινών ή καναπέδων ακόμα και καθαρισμό των καρεκλών του γραφείου.

καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων Μυλώβας

Παιδικοί σταθμοί

Με φροντίδα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών των παιδικών σταθμών. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι 100% οικολογικά και υποαλλεργικά για ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον για τα παιδιά. Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έρχεται στο χώρο έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και προτείνει τον καταλληλότερο τρόπο καθαρισμού, με γνώμονα πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων.

Ξενοδοχεία

Κατόπιν συμφωνίας μπορούν να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένοι τακτικοί καθαρισμοί. Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ πολλών προσφερόμενων υπηρεσιών πέρα του καθαρισμού των ταπήτων, όπως είναι ο καθαρισμός κουρτινών, παπλωμάτων, στρωμάτων, κουβερτών  και άλλων λευκών ειδών γρήγορα αλλά προπάντων υπεύθυνα.

Τηλεφωνήστε τώρα
210 27 53 333
Μετάβαση στο περιεχόμενο