απολύμανση μυλώβας

Η Εταιρεία  Μυλώβας ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις,  έχει αναβαθμίσει τον υγιή καθαρισμό, με την Δωρεάν εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, (Bio-decontamination) με εγκεκριμένο απολυμαντικό από τον Ε.Ο.Φ., και αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων 2, 3, 4, (98/8EC),  ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

Στα χαλιά

Η ανάγκες των ημερών είναι τέτοιες ώστε επιβάλλεται από εμάς τους επαγγελματίες στον τομέα του καθαρισμού η εξάλειψη των μικροβίων και παθογόνων οργανισμών από τα χαλιά σας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση η εταιρεία μας έχει αναβαθμίσει τα τελευταία 3 χρόνια, τον υγιή καθαρισμό, με την δωρεάν εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης (Βιο-decontamination).

Η διαδικασία απολύμανσης είναι πάντοτε υπό την έγκριση και την καθοδήγηση και της χημικού της εταιρείας μας.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα, που χρησιμοποιούνται κατά την απολύμανση είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) με αρ. αδείας 74812/2017, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων 2,3,4 (98/8EC).

Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας κάθε εφαρμογής απολύμανσης είναι ο πρωταρχικός καθαρισμός των χαλιών.

Στις οικίες και στους επαγγελματικούς χώρους

Η απολύμανση αποτελεί την κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή, ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία.

Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ. για την απολύμανση χώρων με χρήση foger, δηλαδή ειδικού ψεκαστήρα νεφελοποίησης.

Προφυλαχτείτε από κάθε ιό μιλώντας με τη χημικό μας ως πρώτο βήμα και μετέπειτα κλείνοντας το ραντεβού σας με το ειδικό συνεργείο εφαρμογών μας.

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας ακολουθούν τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού, με ηλεκτρικό εκνεφωτή -Fogger- κατά την οποία γίνεται διάχυση της απολυμαντικής ουσίας σε μορφή αερίου.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε κάλυψη όλων των επιφανειών αφού οι δραστικές ουσίες εισχωρούν παντού, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι άμεσα.

Τηλεφωνήστε τώρα
210 27 53 333
Μετάβαση στο περιεχόμενο