Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις-μυοκτονίες για κατσαρίδες, μυρμήγκια, ποντίκια, κουνούπια, κοριούς και ψύλλους εφαρμόζοντας πάντοτε τη μέθοδο που θα μας υποδείξει η υπεύθυνη Χημικός επιστήμονας της εταιρείας μας, μετά από την μεταξύ σας συνεννόηση.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεντομώσεων και τα υψηλότερης ποιότητας σκευάσματα, ώστε να σας απαλλάξουμε από έντομα και τρωκτικά που βλάπτουν την υγεία σας καθώς προκαλούν αλλεργίες και άσθμα.

Στην ουσία μιλάμε για τρία σημαντικά στάδια, την πρόληψη, την καταπολέμηση και την διατήρηση, τα οποία συνθέτουν τις διαδικασίες για μια ολοκληρωμένη απεντόμωση.

Πιο συγκεκριμένα για την απεντόμωση:

  • η πρόληψη περιλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που εμποδίζουν ή αναστέλλουν την επιβίωση των εντόμων. Γνωρίζοντας τον βιολογικό κύκλο του εντόμου αλλά και τις ‘’συνήθειές’’ του εκτελούνται οι απαιτούμενες ενέργειες για την πρόληψη.
  • Στην καταπολέμηση περιλαμβάνονται οι εφαρμογές ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εργασιών πάνω στην απεντόμωση, βασισμένες στις ιδιομορφίες και ανάγκες του χώρου και του είδους του προβλήματος. Οι κυριότερες μέθοδοι καταπολέμησης εντόμων είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, ο νεφελοψεκασμός, η εφαρμογή gel, η χρήση φερομονικών παγίδων και εντομοπαγίδων σύλληψης για έρποντα και ιπτάμενα έντομα. Η εφαρμογή των παραπάνω μεθόδων πραγματοποιείται στα σημεία όπου ζουν ή συχνάζουν τα έντομα.
  • Για τη διατήρηση μιας σταθερής καταστολής των εντόμων και έλεγχο του πληθυσμού τους σε χαμηλά επίπεδα, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά όλες οι παραπάνω ενέργειες.

Μέθοδοι αντιμετώπισης

Απεντόμωση ψεκασμού με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης.

Με τον ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν.

Ψεκάζουμε επίσης σε γωνίες, σε σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες εντόμων.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, τα οποία καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Απεντόμωση με gel

Το gel το χρησιμοποιούμε κυρίως για τη απεντόμωση κατσαρίδας και μυρμηγκιού.

Πρόκειται για ένα άοσμο σκεύασμα, μη τοξικό, το οποίο τοποθετείτε στις φωλιές ή σε σημεία που συχνάζουν τα έντομα.

Η αποτελεσματική του δράση συνίσταται στην αλυσιδωτή εξόντωση που προκαλούν τα μολυσμένα από το gel έντομα στον υπόλοιπο πληθυσμό.

Για την εφαρμογή του δεν απαιτείται εκκένωση του χώρου.

Νεφελοψεκασμός (Fogging)

Ο νεφελοψεκασμός εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου ο συμβατικός ψεκασμός δεν είναι εφικτός και κατά κύριο λόγο σε βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους.

Με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού, με ηλεκτρικό εκνεφωτή -Fogger- γίνεται διάχυση του εντομοκτόνου σε μορφή αερίου.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε κάλυψη όλων των επιφανειών αφού το εντομοκτόνο φάρμακο εισχωρεί παντού, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι άμεσα και με μεγάλη διάρκεια.

Τηλεφωνήστε τώρα
210 27 53 333
Μετάβαση στο περιεχόμενο