Καθαρισμός Λευκών Ειδών

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Μυλώβα έχει εξασφαλίσει για σας τον καθαρισμό όλων των λευκών ειδών σας. Η συνεχής ενημέρωση στη σύνθεση κάθε νέου υφάσματος καθώς και σε όλα τα υπάρχοντα υλικά καθαρισμού εξασφαλίζει 100% καθαριότητα και ασφάλεια στα πιο ευαίσθητα ρούχα και λευκά είδη σας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κουρτινών, των παπλωμάτων, ρούχων κάθε τύπου υφάσματος (δερμάτινα, γούνες, χειροποίητα κεντήματα, βελούδινα, μεταξωτά κλπ) με πλήρη υπευθυνότητα και σιγουριά  για το αποτέλεσμα.

Ξηρός Καθαρισμός Χαλιών

Στις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε και τον ξηρό καθαρισμό του χαλιού σας, ο οποίος πραγματοποιείται σε πολύ ευαίσθητα χαλιά (όπως είναι τα μεταξωτά κ.α.)  Το χαλί σας καθαρίζεται χωρίς τη χρήση νερού. Το προσωπικό μας με την πολύχρονη εμπειρία του αναλαμβάνει να απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά από τα ευαίσθητα χαλιά σας με φροντίδα και με προτεραιότητα τη διατήρηση της καλής τους ποιότητας.

Επισκεύες & Eπιδιορθώσεις

Πέρα όμως από των καθαρισμών των χαλιών σας η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση των φθαρμένων ταπήτων σας. Αντικατάσταση κροσσιών χειροποίητων και μηχανοποίητων χαλιών,  κόψιμο και ρέλιασμα μοκετών, επιδιόρθωση ξεβαμμένων και τρύπιων χαλιών, είναι ορισμένες ενδεικτικά διεργασίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν από εμάς. Σε εμάς είναι δυνατή η κάθε επιδιόρθωση όσο αδύνατη και αν φαντάζει. Κάντε τα παλιά σας χαλιά να δείχνουν σαν καινούργια, όποια φθορά και να έχουν!

Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

Η εταιρεία μας και το προσωπικό μας με την πολυετή του εμπειρία σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας σας παρέχει τη δυνατότητα αδιαβροχοποίησης του χαλιού σας. Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιεί ένα ειδικό προϊόν ψεκασμού πάνω στον τάπητα. Με τη διαδικασία αυτή μπορείτε να χαρείτε άφοβα το χαλί σας, καθώς δε κινδυνεύει να λερωθεί και να βραχεί.